Vieze handen, grote smile

Als kind vond ik het al zo leuk om te doen...... kleien. Allerlei vormen maken, beelden creëren en lekker knetteren.

Ik las ergens dat je met Papierklei heel veel kan doen. Dat moet ik dan natuurlijk uitproberen. En wat is het gaaf! Je maakt het met hele eenvoudige materialen en binnen een paar minuten heb je een emmer vol. En dan kan de pret beginnen.


Een paar beeldjes staan nu op de tafel te drogen. Ik kan bijna niet wachten voordat ik de resultaten kan decoreren en daarna kan laten zien aan jullie allemaal. Hou mn website en Social media in de gaten. Daar post ik meteen het werk wat af is. Spannend!!!

2 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

NIEUWE OPDRACHTEN

Soms is het binnen halen van een nieuwe opdracht echt een hele klus. Maar soms krijg je ook gewoon kadootjes. Zo kwam ik in contact met Kind&co en mag ik workshops verzorgen bij diverse BSO en NSO loc

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Yelp Social Icon

Jax Art Kunststudio - Jan Tinbergenstraat 27E - Reeuwijk