In een kijkje achter de schermen & het laatste nieuws

 

 

 

Sinds 2015 staat Jax Art Kunststudio geregisteerd bij de Kamer van Koophandel en actief in de markt van kunst, creatieve workshops en events. Op verschillende markten kan je ons vinden met een gevarieerd aanbod van creatieve en kunstzinnige voorwerpen. En de workshops niet te vergeten. Op een markt kan je vaak direct een glas laten graveren en wordt het gemaakt terwijl je wacht en zie je hoe ik het graveer.

Ik? Wie ben ik?

Mijn naam is Jaco Brederoo en trots eigenaar van dit bedrijf. Het creëren zit diep in mijn gene en ik ben graag bezig met diverse materialen om het mooiste te maken. Door middel van de workshops probeer ik iedereen net zo enthousiast te maken om de eigen talent verder te ontwikkelen en actief met een creatieve hobby te starten en verder te gaan tot je werk zelfs kunst is.

Een wat is kunst? De lijn tussen creatief en kunst is klein en dun. Een detail naar mijn inziens is het verschil van het gemaakte object te plaatsen in een museum of in een woonkamer. En heel veel projecten zijn geschikt voor beide. Alleen zijn we bang dat andere mensen die mening over je object niet delen. En juist daar, dan is het kunst. Want over kunst kan je praten, dromen, fantaseren en zet je aan om zelf aan de slag te gaan. Met het maken van dingen of het verder te onderzoeken van materiaal, vorm of concept.

 

Tijdens een workshop bij mij probeer ik je dat vooral te leren. Hoe kijk je naar je werk, wat heeft het nodig om tevreden te zijn en welk proces hoort erbij het maken van je kunstwerk. Soms moet je nog meer oefenen en dat is ook niet erg. Want je mag altijd nog eens terug komen om het nog eens te proberen. Of met een nieuw project verder te gaan met het ontwikkelen van jouw skills.

Ik probeer met mijn bedrijf te staan voor het motto : creativiteit voor iedereen. En echt waar, ik geloof ook in jouw creatief talent. Misschien is het eerst even moeilijk iets te maken maar echt, oefening baart kunst. Ik lever je de tips en de voorbeelden voor hoe het moet en jij bent aan zet om het te maken, te verbeteren, te ontwikkelen en net zo aan de slag te gaan zoals jij wilt. Jij bent nu aan zet, maak een keuze welke workshop je wilt volg en start vandaag nog met het tonen van je talent! Wauw, ik ben nu al trots over je eerste stap!

NIEUWS!

Social Deal Actie vanaf 12 mei

Er is sinds 12 mei 2023 weer een nieuwe social deal actie gestart. Voor een gereduceerde prijs kan je nu mee doen met een workshop. Kijk nu bij de reserveringen welke dagen en tijden er beschikbaar zijn. Gaaf dat je mee doet!

Lees meer »