Wij verzorgen steeds een aantal workshop's die al vooraf zijn ingepland. Deze vind je op de startpagina in de agenda.

Wil jij een workshop volgen met bijvoorbeeld alleen je eigen groepje of misschien op een andere datum/tijd? Dat kan natuurlijk.

Meld je dan aan voor één van de losse workshops en wij nemen z.s.m. contact met je op om het verder vast te leggen en voor een leuke belevenis te zorgen.

Aanbod workshops

Workshop 'Maak een lamp van een glasblok

Een glasblok is materiaal waarmee je heel veel kan doen. Onder andere kan je er een lamp van maken. Ik boor voor jou alvast een gat in het blok en die ga jij decoreren. Met glas verf maak je er een bijzonder kunstwerk van wat mooi oplicht met een lichtsnoer in het blok.

Het geeft echt een heel gaaf effect en je hebt geen bijzondere creatieve achtergrond nodig. Wil je gewoon een leuke workshop met een creatief resultaat zonder te veel ingewikkelde dingen is dit de workshop voor jou!

€ 35,- p.p.

Workshop 'Stippen op porselein'

In de afgelopen eeuwen zijn er diverse stijlen ontworpen bij servies. Nu heb jij de mogelijkheid om ook je eigen stijl op borden, kopjes of een theepot te zetten. Met porselein verf en stiften maak je een mooi ontwerp en stippel je een afbeelding of patroon op de ondergrond.

Het is een heel rustgevende workshop die zorgt voor mooie resultaten en leuke gesprekken met je mede deelnemers.

Als je op zoek ben naar een workshop met een heerlijk, rustige creatieve opdracht dan is dit de beste keuze.

€ 20, p.p. en extra uit te breiden met meer serviesgoed

Workshop '3D-ART'

Met verschillende ponsen stans je kleine vormpjes. Deze plak je op een canvas met een boeiende achtergrond. Het is daarna een prachtig 3D effect wat iedereen zal blijven verbazen

€ 25,- p.p.

Workshop 'Schilderen'

Een blanco canvas vullen met je eigen creatieve idee. Het kan! En je hoeft niet eens te kunnen schilderen. Want met een mooie ondergrond en een paar leuke sjablonen lukt het om een mooi kunstwerk te maken.

€ 25,- p.p.

Workshop 'Tuinbeeld maken met Textiel'

Met textiel kan je zoveel maken. Wanneer je het dompelt in een verharder wordt het een massief materiaal. Voor dat het droog is kan jij het vormen in elke mogelijke uitvoering en zo maak jij een gaaf beeld voor in de tuin, op het balkon of gewoon voor in de vensterbank

€ 35,- p.p.

Workshop Glas-in-lood schilderen

Op een glasplaat trek je met relief verf een afbeelding over. En deze kleur je in met prachtige glasverf. Wanneer het af is kan je de plaat in de zon zetten en genieten van een mooi kleurenspel.

€ 25.- p.p.

Workshop 'Smijten met verf'

Wat is er nu leuker dan kunnen gooien en smijten met verf? Je krijgt allemaal een overall aan en een canvas of houten bord om te gebruiken voor je kunstwerk. De tafel staat vol met verf en enkele gereedschappen. Verder gebruik je vooral je handen. Vul je hand met verf, een beetje verdunnen met wat water en...gooien maar!

De perfecte workshop om in een groep te doen. 

De workshop is beschikbaar t/m 12 personen.

Workshop 'Fluid Art'

De nieuwste rage op creatief gebied. Abstracte schilderijen maken is nog nooit zo leuk geweest. Een echte aanrader voor iedereen die graag met verf aan de slag gaat.

€ 20.00 p.p.

Workshop 'Handlettering'

Leer nu om een prachtig handschrift te ontwikkelen voor mooi decoratief schrift. Met de instructies en de handleiding die je mee naar huis mag nemen wordt het gewoon een feest!

€ 15.00 p.p.

Workshop 'Glasgraveren'

Een prachtige ambacht die met een modern graveerapparaat een geweldig resultaat geven. In eenvoudige stappen maak je binnen deze workshop een prachtig kunstwerk in glas

€ 20.00 p.p.

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Yelp Social Icon

Jax Art Kunststudio - Jan Tinbergenstraat 27E - Reeuwijk